Български Русский Српски ελληνικά Türkçe
Начало | Комплекти и цени | Ползи от Хелаторна терапия | Препоръки | Отговори | Контакти
Хелаторна терапия
Сравнение на методите
Въпроси и отговори
Нашата програма
Заболявания
ЕДТА Хелаторна терапия спомага за:
  • Подобряване на кръвообръщението
  • Стабилизира кръвното налягане
  • Нормализира нивата на холестерола
  • Подобрява паметта
  • Увеличава притока на енергия
Learn more about chelation therapy

Лечение с хелатотерапия – Картоидни артерии

През картоидните артерии преминава основния кръвопоток от сърцето към мозъка, те са две и са разположени отстрани на врата. Можете да усетите как пулсира картоидната ви артерия, ако поставите пръстите си точно отзад и в страни на адамовата ябълка. Повечето инсулти са причинени от блокаж на лявата или дясната картоидни артерии.


Инсулт се получава, когато артерията се стесни поради наслагвания, оформи се съсирек кръв, който блокира стеснената артерия, друг често срещан проблем е, когато парче плака се откъсне от артериалната стена и се пренесе към по-малките мозъчни артерии.


Когато до мозъка не достига кръв, не достига и кислород, а ако мозъкът няма достъп до кислород достатъчно дълго време, той загива. Когато кръвният поток и доставянето на кислород се възстановят след инсулта, като цяло има дългосрочни ефекти, които инвалидизират човек и които зависят от сериозността на удара.


Тези негативни ефекти могат да засегнат речта, двигателните функции и паметта. Периодът на възстановяване след инсулт е една дълга битка, а пациентът може и никога да не се възстанови напълно. Но блокирането на картоидните артерии може да се избегне, ако спазвате добра програма за хелатотерапия.

Преходен исхемичен пристъп – микро инсулт

Кръвен съсирек или късчета от болната картоидна артерия могат да се откъснат от стената на артерията и да попаднат в малките мозъчни артерии. Това има ефект подобен на този от удара, с парализа или загуба на чувствителността на ръката, крака, лицето, но само в едната половина на тялото.


Обикновено кръвния съсирек или късчето се разпадат бързо или могат да се разтворят от веществата в кръвоносната система, като симптомите понякога изчезват след няколко минути или часа. Пациентът обичайно възвръща нормалното си състояние след 24 часа, като няма дългосрочно инвалидизиране или последици.


За всеки, които е имал преходен исхемичен пристъп, има опасност да получи по-нататък инсулт и затова трябва да се консултира с лекаря си. Рискът може да бъде намален като се следва програма за орална хелация. Хирургичната намеса за отпушването на картоидната артерия също е вариант, но болниците не отпушват артерии, освен ако нивото на блокаж не е достигнало 70-80%. А защо някой би желал да чака, докато положението стане толкова сериозно!!!

Как Хелаторната терапия може да помогне при това състояние.

Натрупването на плака по артериалните стени може да е един от многото фактори, които не може да контролираме, също като възрастта, пола и начина на живот. Начинът ни на живот може да бъде най-лошият ни враг, когато става въпрос за артериален блокаж, но доброто е, че той може да бъде контролиран.


Редовните упражнения, дори за кратко време могат значително да намалят количеството на артериалните блокажи, от които страдате.


Хранителен режим богат на зърнени продукти, плодове и зеленчуци, съчетан с ниско ниво на прием на наситени мазнини, също може да спомогне за запазването на сърцето ви здраво.


Като увеличава кръвопотока и премахва излишните наслоявания от минерали и метали от тялото ви Хелаторна терапия за перорален прием на Cardio Renew ще спомогне за намаляването на натрупванията в картоидните артерии.


В Cardio Renew, вярваме, че нашата програма за орална хелатотерапия ще спомогне значително за справянето с проблемите, породени от блокирането на картоидните артерии.

Вижте предлаганите пакети тук

Начало | За нас | Отказ за поемане на отговорност | Карта на сайта